Poesia de franc; Tasta el Llunari

Més de 150.000 tasts a la teva disposició

Llunari s’està distribuint als expositors del Tasta’m aquesta setmana a Catalunya i la que ve a les Balears. El podreu trobar als llocs següents:

35 línies d’autobús de TMB i Tugsal: Barcelona, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Montgat i Tiana.

60 estacions del Metro de Barcelona de les línies L1, L2, L3, L4, L5 i L11.

Trambaix i Trambesòs.

18 estacions de Ferrocarrils de Catalunya: Barcelona (8), Sant Cugat, Rubí, Terrassa-Rambla, Sabadell-Rambla, l’Hospitalet de Llobregat (2), Sant Boi de Llobregat, Martorell central, Igualada i Manresa Baixador.

22 estacions i parades d’autobús: Balaguer, Caldes de Montbui, Camprodon, Granollers, la Seu d’Urgell, Manresa, Olot, Palafrugell, Platja d’Aro, Roses, Sabadell, Sant Feliu de Guíxols, Terrassa, Tortosa, Vic, Vilafranca del Penedès, Cadaqués, Palamós, Banyoles, Bordils, Flaçà i Lleida (oficina d’atenció al client de l’ATM).

35 estacions de Renfe i Adif: Barcelona (7), Girona, Figueres, Ripoll, Camp de Tarragona, Tarragona, Salou, Tortosa, Reus, Lleida Pirineus, Mataró, Badalona, Premià de Mar, Vilanova i la Geltrú, Sitges, Gavà, Mollet Sant Fost, Granollers, Vic, La Garriga, Vilafranca del Penedès, Martorell, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Cornellà de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Cerdanyola del Vallès, Sabadell Centre i Terrassa.

A les Illes Balears, els opuscles es distribuiran a través de dispensadors a les estacions de tren d’Inca, de Manacor i a l’estació intermodal de Palma (a la sortida del tren i a la sortida del metro).

A part d’aquests llocs el distribueix també AENA i RENFE

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: